Inlogformulier

Fotoverrassing

Birthdays

wo jan 03
Henk van de Sman 03-01-1968
za jan 06
Bart v/d Kraan 06-01-1943

 

In de winnaarsronde, wederom een poule van 6, geen echte verrassingen. Of het moet de poulewinst van Demian zijn door een 3-0 overwinning op Henk. Was dat een teken voor het verdere verloop van het toernooi?
In de verliezersronde wist debutant Jan Koeleman zich te plaatsen bij de laatste 8. Ook de rentree van Don en Rob werd opgeluisterd door plaatsing voor de kwartfinale.
In de kwartfinale bij de winnaars verraste Frans door titelhouder Henk alvast van de troon te stoten door een 3-2 overwinning. Pascal verraste Rien met overtuigend spel. Demian en Roel maakten geen fouten tegen Ronald en Jan.
Bij de kwartfinale van de verliezersronde drongen Joep (ten koste van René), Rob M, Rob van L en Piet door. In de halve finales van de verliezersronde won Joep van Rob van L en de oerdegelijke Rob M van Piet. In de finale tussen Joep en Rob was het lang spannend. Rob draait met een 5-3 voorsprong in de vijfde game. Op 6-5 een mooie knal van Rob. Na een foutservice van Joep was het voor hem voorbij. Met een fraai netballetje pakte Rob M de titel van de verliezersronde. Nummer drie werd daar Piet Smit.

 

In de strijd om het Nootdorps kampioenschap tussen Frans en Roel ging over en weer en erg gelijk op. In de beslissende vijfde game nam Frans al snel het initiatief en werd er gedraaid met 5-2 in het voordeel van Frans. Dat kwam Roel niet meer te boven. Pascal verraste vervolgens door Demian met 3-1 naar de strijd om plaats 3 te verwijzen. Roel wist de strijd om plaats 3 makkelijk te winnen van Demian.
 De grote finale dus tussen Frans Rullens en Pascal. Beide niet voor het eerst, maar de titel .... Na de laatste voorbereidingen door de voorzitter nam deze plaats achter de teltafel.
Frans begon met serveren na het winnen van de tos. Met 5-0 voor een goed begin van Frans. Pascal hervond zich en kwam terug tot 5-4 waarna de eerste game helemaal weer open lag. Via 8-4 ging de eerste game met 11-5 redelijk gemakkelijk naar Frans. Druk van Frans leidde tot een 3-1 voorsprong bij het begin van de tweede game. Via 3-3 en een kantbal was daar de eerste voorsprong voor Pascal. Hij liep uit naar 8-3. Via een sterke servicebeurt van Pascal en een enkel foutje van Frans bracht Pascal de stand in evenwicht, 1-1.
In de derde game volgde direct een voorsprong voor Pascal op de service van Frans. Via een 2-2 stand daarna nam Pascal een voorsprong van 8-2. Twee goede punten van Frans leken hem iets terug te brengen, maar op 10-6 pakte Pascal ook de derde game.
Met een 5-1 voorsprong pakte Pascal in de vierde game direct het initiatief. Frans probeerde de partij nog wel spannend te maken, maar op 10-5 versloeg Frans zich en pakte Pascal voor het eerst de beker met de grote oren. Dit tot grote tevredenheid van zijn grootste fan.


Na een lange dag met veel partijen sloot de voorzitter, zoals het hoort, af met de prijsuitreiking en keerde iedereen huiswaarts. Voor de meeste gold: wie weet volgend jaar weer een kans.

Sjokkertje

Zoeken

Sponsors Siok

Copyright © SIOK 2017. All Rights Reserved.