Bestuur

Indien u lid wilt worden bij SIOK, dient u zich aan te melden bij de secretaris.
    Ook kunt u hier wijzigingen in persoonlijke gegevens doorgeven.

• Piet Smit  Penningmeester   015-310 88 59
    Voor alle vragen over de financiele zaken van SIOK,
    kunt U contact opnemen met Piet Smit

Voor het stellen van vragen of doorgeven van informatie met betrekking tot de competitie, kunt u contact opnemen met onze wedstrijd secretaris.

• Jan van der Salm   Materiaalbeheerder   06-15 854 187   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Voor vragen en informatie m.b.t. het materiaalbeheer kunt u contact opnemen met onze materiaalbeheerder, Jan van der Salm.

Filters